Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИНОЗАВРИ ТРИЦЕРАТОПС КАФЯВ

ТРИЦЕРАТОПС КАФЯВ

Цена: 39.90лв.
  • Код:
    15000-01776
  • Тегло:
    0.258 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Triceratops
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21.1 х 5.5 х 9.8 см


Трицератопсът е бил един от най-големите динозаври. Въпреки че е бил тревопасен, и имал общо около 800 зъба, като постоянно са растели нови. Въпреки всичките си зъби не е могъл да сдъвква храната си, защото челюстта му не може да се движи настрани. Използвал е зъбите си, за да откъсва листа и папрати. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане