Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Цена

39лв. - 160лв.

Възраст

Брой играчи

Механика

Тема / Бранд

Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Общи условия на предварителните поръчки

Категорията Предварителни поръчки включва продукти, които предстои да излязат на пазара и в момента на поръчката все още не са налични в магазина.

Дати на доставка

Всички дати на доставка, посочени в продуктовите описания, са съобразени с подадените от производителя официални дати на излизане на съотвения продукт. Тъй като те подлежат на промяна от производителя и транспортът им изисква време, те не са точни и обвързващи, а ориентировъчни. В момента на пристигане на предварително поръчан от теб продукт, наш сътрудник ще се свърже с теб по телефон или електронна поща, за да те уведоми.

Предплащане

Не се изисква предплащане на предварително поръчани продуктиq освен във случаите, когато това е указано изрично на продуктовата страница (винаги следвай указанията в описанието на конкретния продукт). Въпреки това ще бъдем признателни, ако не отказвате поръчки, които сме доставили специално след вашата заявка.

Предплащане се изисква, в случаи че са обявени промоционални условия за периода на предварителни поръчки по програмата Early Super Bird. Преференциалните условия важат само в случай на пълно предплащане на сумата с карта, с включена безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

 
Филтри
4 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани

Начини на плащане