Меню
Профил
Език

АМАРГАЗАВЪР

Цена: 39.90лв.
  • Код:
    15029-36389
  • Тегло:
    0.176 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Амаргазавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Amargasaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 26 х 4.8 х 10.4 см

 

Амаргазавърът е тревопасен динозавър, който е живял в днешна Южна Америка преди 130 милиона години в ранната Креда. Той е имал дълги шипове на врата си, които е използвал за самоотбрана. Кръстен е на мястото, където са открити останки от негов скелет, скалната формация Ла Амарга в Аржентина.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане