Меню
Профил
Език

ПАХИЦЕФАЛОЗАВЪР

Цена: 37.90лв.
  • Код:
    15024-27687
  • Тегло:
    0.116 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Пахицефалозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
 Pachycephalosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21.5 х 6.5 х 11 см

 

Името на Пахицефалозавъра означава "дебелоглав гущер", заради костния шлем на главата му, който до ден днешен е загадка. Все пак някои учени смятат, че го е използвал, за да впечатли съперници или като таран. Със своята големина от 4-5 метра и тежест около 450 килограма, той е най- големият тревопасен динозавър от семейсто клюнови откриван някога.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане