Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИНОЗАВРИГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ

ГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ

Цена: 52.90лв.
 • Код:
  15010-02935
 • Тегло:
  0.478 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Giganotosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21 x 11 x 17.0 см


Гигантозавърът много прилича на Т-Рексът на външен вид. И двамата са страховити ловци, имат къси предни крайници, ходят на два крака и имат огромен череп. Гигантозавърът обаче е живял много по-рано в Северна Америка, докато Т-Рексът е живял в Южна Америка. 
 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ
ГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане