Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИНОЗАВРИ ГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ

ГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ

Цена: 47.90лв.
  • Код:
    15010-02935
  • Тегло:
    0.478 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Giganotosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21 x 11 x 17.0 см


Гигантозавърът много прилича на Т-Рексът на външен вид. И двамата са страховити ловци, имат къси предни крайници, ходят на два крака и имат огромен череп. Гигантозавърът обаче е живял много по-рано в Северна Америка, докато Т-Рексът е живял в Южна Америка. 
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане