Меню
Профил
Език

КАПРОСУКУС

Цена: 37.90лв.
  • Код:
    15025-28529
  • Тегло:
    0.135 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Капросукус
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:  Kaprosuchus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21.6 х 6.5 х 7.7 см

 

Капросукусът е живял в късна креда, вероятно предимно на сушата, където е ловувал малки животни.
Засега в Сахара е намерен само един череп на този динозавър, така че учените могат само да гадаят за действителния му вид. Смята се, че е бил дълъг около 6 м. Името си получава от необичайно големи и плоски зъби, които наподобяват тези на глиган и почти крокодилската си глава.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст
 


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане