Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИНОЗАВРИПАЗАЧ НА ДИНОЗАВРИ С ОФРОУД АВТОМОБИЛ

ПАЗАЧ НА ДИНОЗАВРИ С ОФРОУД АВТОМОБИЛ

Цена: 129.90лв.
 • Код:
  41464-01185
 • Тегло:
  0.894 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА: Комплект
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 39 х 11 х 23 см


Със своя офроуд автомобил Луис може да отиде навсякъде в дебрите на джунглата, за да хване нов динозавър, който да заведе в изследователската станция при своите братя. С помощта на голяма примка на която е завързал голямо парче месо, Флин успява бързичко да залови лаком гигантозавър. 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ПАЗАЧ НА ДИНОЗАВРИ С ОФРОУД АВТОМОБИЛ
ПАЗАЧ НА ДИНОЗАВРИ С ОФРОУД АВТОМОБИЛПАЗАЧ НА ДИНОЗАВРИ С ОФРОУД АВТОМОБИЛПАЗАЧ НА ДИНОЗАВРИ С ОФРОУД АВТОМОБИЛПАЗАЧ НА ДИНОЗАВРИ С ОФРОУД АВТОМОБИЛПАЗАЧ НА ДИНОЗАВРИ С ОФРОУД АВТОМОБИЛ

Детайлно описание

 
Ръцете и краката на Луис са подвижни  Оградата може да бъде пренареждана Автомомобил с подвижни врати 

 Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане