Меню
Профил
Език

БРАХИОЗАВЪР

Цена: 47.90лв.
  • Код:
    14581-01160
  • Тегло:
    0.503 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Brachiosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 30 х 11.7 х 18.5 см


Брахиозавър е живял през периода Горна Юра (преди 156-145 млн. години) в горите на източна Африка (днешна Танзания) и Северна Америка (днешни САЩ - Колорадо и Юта). Този динозавър е наречен така, защото предните му крайници са по-дълги от задните. Той е едно от най-големите животни, бродили някога по земята, и е един от най-известните и лесно разпознаваеми динозаври. На дължина е достигал но 26 метра и е тежал средно между 34 и 37 тона. Хранел се e с приблизително 150 кг. растителна маса на ден.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане