Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИНОЗАВРИ КАРНОТАВЪР ОРАНЖЕВ

КАРНОТАВЪР ОРАНЖЕВ

Цена: 47.90лв.
  • Код:
    14586-00890
  • Тегло:
    0.162 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Carnotaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21 х 7.5 х 12 см


Карнотавърът е месояден хищник от периода горна Креда. Живял е преди около 70 милиона години. Единственият намерен скелет на Карнотавът е изкопан в Аржентина. Карнотавърът е бил дълъг 9 метра и е изчислено, че е тежал около 1.5 - 2 тона. Муцуната му е по-закръглена от тези на роднините му, а зъбите му са като назъбени остриета на ножове. Без съмнение е бил един от най-опасните хищници на своето време. 

Интересен факт: Карнотавър означава "месояден бик".
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане