Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИНОЗАВРИКАРНОТАВЪР ОРАНЖЕВ

КАРНОТАВЪР ОРАНЖЕВ

-12%
Цена:28.95лв.
Каталожна цена:32.90лв.
Отстъпка:3.95лв. (12.00%)
 • Код:
  14586-00890
 • Тегло:
  0.290 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Carnotaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 22 х 8.5 х 12 см


Карнотавърът е месояден хищник от периода горна Креда. Живял е преди около 70 милиона години. Единственият намерен скелет на Карнотавът е изкопан в Аржентина. Карнотавърът е бил дълъг 9 метра и е изчислено, че е тежал около 1.5 - 2 тона. Муцуната му е по-закръглена от тези на роднините му, а зъбите му са като назъбени остриета на ножове. Без съмнение е бил един от най-опасните хищници на своето време. 

Интересен факт: Карнотавър означава "месояден бик".
 

Няма наличност
Добави в желани
КАРНОТАВЪР ОРАНЖЕВ
КАРНОТАВЪР ОРАНЖЕВ

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане