Количка

0 артикула

ПТЕРАНОДОН

Цена: 27.90лв.
 • Код:
  15008-02203
 • Тегло:
  0.040 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Pteranodons
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 23 х 14 х 6 см


Птеранодонът е бил един от най-големите хищници в периода Креда. Забележителният костен гребен на върха на главата му се е явявал контратежест на дългия му клюн. Най-вероятно е летял като се е възползвал от въздушните течения и рядко  е размахвал криле, подобно на албатрос. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ПТЕРАНОДОН
ПТЕРАНОДОН

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане