Меню
Профил
Език

МАДЖУНГАЗАВЪР

Цена: 47.90лв.
  • Код:
    15032-52211
  • Тегло:
    0.277 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Маджунгазавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Majungasaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 23.8 х 7.5 х 15.5 см

 

Маджунгазавърът е живял на остров Мадагаскар преди 70 млн. години.
Той е средно голям, двукрак хищник, който е популярен с това, че за разлика от своите събратя се движи доста по- бавно. Дългите му крака  са по- скоро пригодени за крачене, а не за бягане. За сметка на това има мощни челюсти и в днешно време се смята, че той често е сменял острите си зъби и ловувал тромави и големи тревопасни динозаври. Друго характерно за него е роговият израстък на челото му.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст
 


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане