Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИНОЗАВРИ ПАРАЗАУРОЛОФУС ЗЕЛЕНОГЛАВ

ПАРАЗАУРОЛОФУС ЗЕЛЕНОГЛАВ

Цена: 44.90лв.
  • Код:
    15030-36422
  • Тегло:
    0.207 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Паразауролофус
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Parasaurolophus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 24.3 х 5.5 х 10 см

С дългият си извит назад, кух гребен, Паразауролофусът е един от най- лесно разпознаваемите динозави от Мезозойската ера. Когато за първи път бил открит, се смятало че го е използвал като шнорхел или за защита, но в днешно време е установено, че всъщност го е използвал, за да комуникира с други членове на своето стадо, както и да ги предупреждава за надвиснала опасност. Макар и да прекарвал по- голяма част от времето си на четри крака, той бил единственият голям тревопасен динозавър, който при опасност можел да тича за кратко на два крака.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане