Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИНОЗАВРИГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИ

ГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИ

Цена: 210.90лв.
 • Код:
  41462-10217
 • Тегло:
  2.870 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА: Комплект
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 49 х 10.5 х 34.5 см


Дълбоко в джунглата на Амазонка, скритата станция предлага всичко необходимо за изследване на последните  живи динозаври.
Запопзнайте се с отбор "Дино" състоящ се от тримата братя Колби - Макс, Луис и Флин. Помогнете на Макс, който винаги е на пост в изследователската станция, в отглеждането на големия и кротък брахиозавър и страшния велосираптор, който скоро е бил хванат от Луис и Флин и постоянно се опитва да избяга. Как ли ще го заловите този път?
Голямата изследователска станция съдържа команден център, карантинна стая за новозаловените динозаври и платформа за наблюдение с въртящ се кран и упояващ пистолет. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИ
ГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИ

Детайлно описание

Макс може да движи ръце и крака  Въртящ се кран Оградата може да бъде пренареждана Отварящи се решетки


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Внимание! 
Kомплектът съдържа малки части и изстрелващ механизъм.
Не ползвайте различни части за изстрелване, освен тези, които са включени в комплекта!

Не насочвайте към очите или лицето си!

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане