Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИНОЗАВРИ ГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИ

ГОЛЯМА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ ЗА ДИНОЗАВРИ

Цена: 210.90лв.
  • Код:
    41462-10217
  • Тегло:
    2.870 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА: Комплект
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 49 х 10.5 х 34.5 см


Дълбоко в джунглата на Амазонка, скритата станция предлага всичко необходимо за изследване на последните  живи динозаври.
Запопзнайте се с отбор "Дино" състоящ се от тримата братя Колби - Макс, Луис и Флин. Помогнете на Макс, който винаги е на пост в изследователската станция, в отглеждането на големия и кротък брахиозавър и страшния велосираптор, който скоро е бил хванат от Луис и Флин и постоянно се опитва да избяга. Как ли ще го заловите този път?
Голямата изследователска станция съдържа команден център, карантинна стая за новозаловените динозаври и платформа за наблюдение с въртящ се кран и упояващ пистолет. 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

Макс може да движи ръце и крака  Въртящ се кран Оградата може да бъде пренареждана Отварящи се решетки


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Внимание! 
Kомплектът съдържа малки части и изстрелващ механизъм.
Не ползвайте различни части за изстрелване, освен тези, които са включени в комплекта!

Не насочвайте към очите или лицето си!

 

Най-продавани

Начини на плащане