Меню
Профил
Език

СТИРАКОЗАВЪР

Цена: 39.90лв.
  • Код:
    15033-49448
  • Тегло:
    0.225 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Стиракозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Styracosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 19.3 х 5.6 х 10.3 см

 

Стиракозавърът, познат още като Шипест гущер е живял през късната Креда в днешна Северна Америка.
Името му идва от интересните шипове, разположени на бузите му, големият рог на носа му, както и яката, излизаща от задната част на черепа му, завършваща с внушителни 4 или 6 шипа, които ползвал, за да се защитава от хищни динозаври. Клюновидната му муцуна пък му позволявала да бере най-сочните листа, а със силните си челюсти успявал да похапва и най-твърдите растения.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане