Количка

0 артикула

БАРИОНИКС

Цена: 42.90лв.
 • Код:
  15022-02997
 • Тегло:
  0.135 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Барионикс
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
 Baryonyx
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 23.9 х 9 х 10.2 смБариониксът е динозавър, за който се смята че прекарва голяма част от живота си ловувайки във водата. Дългатата му тясна муцуна, снабдена с голям брой остри зъби го улеснява в лова, а големите палци, които имат завити нокти му помагат да грабне плячката си.

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
БАРИОНИКС
БАРИОНИКС

Детайлно описание

 

С подвижна челюст


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане