Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

ТЕРИЗИНОЗАВЪР СИВ

-20%
Цена:34.32лв.
Каталожна цена:42.90лв.
Отстъпка:8.58лв. (20.00%)
 • Код:
  15003-02126
 • Тегло:
  0.300 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Therizinosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21.5 х 9.2х 15.5 см


От всички животни, които някога са живели на земята, Теризинозавърът вероятно е имал най-дългите нокти. Използвал ги за копаене, хващане, пробиване и отлепване на дървесна кора. Живее в края на ерата на динозаврите, заедно с други тревопасни като Кентрозавър и Панцератопс.
 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ТЕРИЗИНОЗАВЪР СИВ
ТЕРИЗИНОЗАВЪР СИВ

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане