Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИНОЗАВРИ ВЕЛОСИРАПТОР ЗЕЛЕН

ВЕЛОСИРАПТОР ЗЕЛЕН

Цена: 37.90лв.
  • Код:
    14585-00836
  • Тегло:
    0.054 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Velociraptor
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 18 х 6.2 х 10.2 см


Велосирапторите вероятно са били много интелигентни динозаври, ловуващи в група. Въпреки че са били високи едва 60 сантиметра, тези малки хищници са можели да надвият далеч по-големи противници. Развивали са скорост от до 65 километра в час и са били невероятно пъргави и ловки. 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

С подвижна челюст. С подвижни ръце.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане