Меню
Профил
Език

КРИОЛОФОЗАВЪР

Цена: 44.90лв.
  • Код:
    15020-02929
  • Тегло:
    0.144 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Крилофозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
 Cryolophosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 24.7 х 8.9 х 10.6 смКрилофозавърът е бил най- големият месояден динозавър в Юрския период и е първият динозавър, чийто вкаменелости са открити в Антарктида. Когато Крилофозавърът обикалял тези земи, те все още не били покрити с ледове, а със зелени гори. Той има костен гребен обърнат напред. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 

С подвижна челюст


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане