Меню
Профил
Език

ЛЪВЧЕ БЕБЕ

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    14813-02081
  • Тегло:
    0.017 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лъв
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Panthera leo
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.5 х 2.5 х 4.5 см

 

Когато се родят, бебетата лъвчета имат петниста козина в песъчлив цвят. Тя им служи като камуфлаж в саваната. През първите 4  до 6 седмици след раждането си малките лъвчета остават на сигурно в бърлогата. Когато станат на три месеца, те са достатъчно силни, че да могат да следват майка си където и да отиде.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане