Меню
Профил
Език

ЛЪВ - РЕВЯЩ

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14726
  • Тегло:
    0.088 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лъв
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Panthera leo
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 10.7 х 4.6 х 6.6 см

 

Колкото по-голяма е гривата на лъва, толкова повече плаши нахлуващите в територията му врагове. Лъвовете са единствените, които ловуват заедно в прайд, въпреки че по-често тази задача бива оставена на лъвиците. Понеже лъвовете не са много бързи, за разлика от гепардите, използват силата на прайда, за да победят плячката си. Те я обграждат от различни посоки и използват елемента на изненадата, за да нападнат. По този начин лъвовете могат да повалят много по-големи животни като зебри, биволи и дори малки слонове. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане