Меню
Профил
Език

КАМИЛА ЕДНОГЪРБА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14832-03967
  • Тегло:
    0.101 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Гигантска костенурка
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Camelus dromedarius
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 14 х 3.4 х 10 смЕдногърбите камили живеят в пустините на Африка и Азия. Те се хранят предимно с листа, суха трева и трънливи растения. Тя използва гърбицата си за съхранение на мазнини с които може да преживява със седмици в неблагоприятни условия без храна и вода.
При пустинни бури, тя може да затвори ноздрите си и по този начин в тях не може да попадне
пясък.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане