Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИВИ ЖИВОТНИКАМИОН ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТНИ

КАМИОН ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТНИ

Цена: 129.90лв.
 • Код:
  42475-02982
 • Тегло:
  1.331 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Камион за животни
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА:
39 х 11 х 23 смРейнджър Том и суриката Тед обикалят с техния спасителен камион, за да помагат на животни изпаднали в беда. Те откриват ранена лъвица, която се нуждае от тяхната помощ. Том и Тед спускат транспортната клетка на камиона на земята, за да могат по- лесно да натоварят лъвицата в лечебната част на камиона. В камиона тя е на сигурно място за лечение и Том се заема с прегледа на раните ѝ. След лечението тя отново бива настанена в транспортната кутия и я откарват на подходящо за нея място, където я особождават.

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
КАМИОН ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТНИ
КАМИОН ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТНИКАМИОН ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТНИ

Детайлно описание

Подвижни врати

Издърпващ тежести
механизъм

Въртящ се кран Подвижен контейнер Подвижна лебедка


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане