Меню
Профил
Език

МАНДРИЛ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14856-45545
  • Тегло:
    0.034 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Мандрил
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Mandrillus sphinx
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.5 x 3 x 6.1 см

 

Мандрилът е подобен на павиан примат от семейство Коткоподобни маймуни. За разлика от павианът обаче, мандрилът може лесно да се разпознае по яркото му синьо-червено лице, гъстата му лилаво-зелена козина и жълт корем.
Обитава тропическите дъждовни гори на Централна Африка и се храни с почти всичко, което природата може да предложи - листа, гъби, насекоми и дори жаби.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане