Меню
Профил
Език

ТИГЪР

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14729
  • Тегло:
    0.072 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тигър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Panthera tigris
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13 х 3 х 6 см

 

Ивиците на тигрите са разнообразни и уникални, колкото пръстовите отпечатъци на хората. Дори кожата под козината им е на ивици. На пръв поглед тази окраска не изглежда много полезна. В крайна сметка, тигърът не иска да бъде забелязан от плячката си. Когато тигърът излезе на лов по здрач, обаче, козината му действа като идеален камуфлаж. Ивиците му изглеждат като сенки във висока трева. 
Противно на много други „котки“ и големи котки, тигърът е не само добър плувец, но и се наслаждава на плуването. Следователно, водата не е безопасна за плячката на тигъра. 
Тигрите мъркат, също като домашните котки, само че 100 пъти по силно. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане