Меню
Профил
Език

ТРЪБОЗЪБ

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    14863-53230
  • Тегло:
    0.010 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тъбозъб
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: 
Orycteropus afer
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7 x 2 x 2.5 см

 

Тръбозъбът е африкански бозайник, който прилича  на заек със своите големи уши. Но вместо моркови, този малък приятел обича да похапва мравки и термити, които умело надушва и изравя със своята дълга муцуна. Въпреки, че най-храктерната му черта са дългите уши и муцуна, името му произлиза от особения строеж на корените на неговите зъби. Рядко можете да го видите, тъй като той е активен през нощта.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане