Меню
Профил
Език

ТИГЪР БЯЛ - БЕБЕ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14732
  • Тегло:
    0.016 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тигър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Panthera tigris
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.8 х 2.3 х 3.2 см

 

Белите тигри спират дъха с красотата си. Те имат снежнобяла козина и сини очи. Различават се от обикновените тигри по това, че козината, кожата и очите им не могат да произведат червени и жълти пигменти. Въпреки това белите тигри не са албиноси, понеже албиносите имат червени очи. Белите тигри обикновено живеят в зоопаркове, тъй като не биха оцелели в естествената си среда. Понеже нямат камуфлажа, който козината на обикновения тигър предлага, белият тигър е забележим за плячката си, която има време да избяга преди той да се приближи достатъчно.

Само 1 на 10 000 тигъра се ражда бял.
 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане