Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ ЖИРАФ МРЕЖЕСТ - ЖЕНСКИ

ЖИРАФ МРЕЖЕСТ - ЖЕНСКИ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14750
  • Тегло:
    0.073 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Жираф
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Giraffa camelopardalis
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 9.4 х 17.2 х 4.1 см

 

Въпреки камуфлажните петна по козината, жирафите невинаги остават незабелязани от хищници. Но те знаят как да се защитават и могат да ритат наистина силно с предните си крака. Жирафите ритат главно, когато се опитват да защитят малките си, тъй като възрастните рядко биват нападани. Всеки, който има шанс да погледне жирафи отблизо, лесно може да различи женските от мъжките. Женските са по-малки и имат тънки рога и сноп козина на главата си. Мъжките жирафи имат по-дебели рога без козина отгоре. 
Здрав жираф може да убие лъв като го ритне силно само веднъж. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане