Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ ЖИРАФ МРЕЖЕСТ - МЪЖКИ

ЖИРАФ МРЕЖЕСТ - МЪЖКИ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14749
  • Тегло:
    0.093 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Жираф
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Giraffa camelopardalis
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12.9 х 4.4 х 17 см

 

Мъжките жирафи са толкова големи, че могат да подадат главата си през прозореца на втория етаж, за да кажат „здрасти“. Езиците им са дълги 50 сантиметра, безчувствени са към бодливи листа и са необикновен цвят: тъмносини. Този странен цвят предпазва езика от слънчеви изгаряния, докато жирафът го увива около листа и ги къса. Дори гигантски животни като жирафите трябва да спят между яденетата.Когато няма опасност, жирафите лягат да поспят, но в дивото обикновено спят прави. 
Когато двама мъжки жирафа се бият, те се удрят по вратовете с глава. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане