Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

ГЕПАРД

-20%
Цена:10.80лв.
Каталожна цена:13.50лв.
Отстъпка:2.70лв. (20.00%)
 • Код:
  14746
 • Тегло:
  0.033 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Гепард
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Acinonyx jubatus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 9.8 х 6.5 х 3.6 см

 

Гепардът е отличен ловец. Той доближава много внимателно плячката си, докато е само на няколко метра от нея, изчаква подходящ момент и напада със светкавична скорост. Ако животното се опита да избяга като сменя посоката си, гепардът може да смени поскоката си светкавично, докато е още във въздъха. Това е възможно, заради изключително гъвкавия гръбнак на гепарда. Високата скорост, обаче, си има цена. Ако гепардът не успее да хване плячката си в продължение на няколкостотин метра, трябва да се откаже, защото поддържането на висока скорост му отнема невероятно много енергия.
Гепардът е перфектно приспособен към саваната. Той има нужда да пие вода веднъж на три-четири дни.

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ГЕПАРД
ГЕПАРД

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане