Меню
Профил
Език

ЗЕБРА ЖЕНСКА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14810-02078
  • Тегло:
    0.070 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Зебра
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus quagga
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12 х 3.2 х 8.5 см

 

Зебрите живеят в африканската савана и принадлежат към семейството на конете. Всяка зебра има уникално нашарена козина на бели и черни ивици. Дори гривата е нашарена. Шарката на зебрата действа като камуфлаж, обърква хищниците, предпазва от комари, прави жегата поносима и помага на животните да се разпознават едно друго. 
Зебрите имат изпъкнала грива, понеже под нея се крие слой подкожна мазнина.
 
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане