Меню
Профил
Език

ГЕПАРД БЕБЕ

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    14866-52757
  • Тегло:
    0.012 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Гепард
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Acinonyx jubatus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.3 х 1.7 х 3.9 см

 

В първите месеци след раждането си бебетата гепарди имат дълга и мека грива на главата и врата си, която им помага по- лесно да се укриват в тревата, тъй като са изключително безпомощни. След третия месец тази козина опада и се заменя от нова, върху която ясно започва да се очертава и характерната им окраска. Също като този малчо тук, който вече смята че е достатъчно голям, за да се впусне в приключения заедно с вас.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане