Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ АФРИКАНСКИ СЛОН - МЪЖКИ С ВДИГНАТ ХОБОТ

АФРИКАНСКИ СЛОН - МЪЖКИ С ВДИГНАТ ХОБОТ

Цена: 25.90лв.
  • Код:
    14762
  • Тегло:
    0.321 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Африкански слон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Loxodonta africana
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 19.5 х 12 х 9.1 см

 

Африканския слон е най-голям сред видовете слонове, като мъжките африкански слонове са по-големи от женските. Достигат до височина от 4 метра и са вторите най-големи наземни животни след жирафите. Тежат от пет до шест тона, което ги прави най-тежките земни животни. Мъжкият африкански слон обикновено напуска стадото си на около 12-годишна възраст. На тази възраст той е достатъчно пораснал, че да се защитава и да намира храна сам, за да може да се придвижва с други мъжки слонове или сам, в търсене на ново стадо.
Африканският слон е застрашен от изчезване вид, тъй като дълго време е бил преследван от бракониери.
Слоновете разпознават собственото си отражение. Те са сред малкото животни, който могат да правят това.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане