Меню
Профил
Език

ЛЪВИЦА ХОДЕЩА

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14825-02966
  • Тегло:
    0.046 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лъвица
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Panthera leo
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 11.5 х 3.5 х 5.3 смПри лъвовете почти винаги лъвиците са тези, които ловуват. Много от плячката им е по-бърза от тях, затова те я приближават от няколко различни страни, докато са достатъчно близо, за да могат да я стигнат с няколко скока. Въпреки че лъвиците са тези, които се занимават с ловуването, почти винаги лъвовете са тези, които ядат първи. 
Лъвиците също могат да реват. Техният рев може да бъде чут от 8 километра. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане