Меню
Профил
Език

ГАЗЕЛА ТОМСЪН

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14861-54376
  • Тегло:
    0.028 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Газела
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Eudorcas thomsonii
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8.9 x 2.2 x 9.5 см

 

Газелите Томсън се срещат най- често в Серенгети, Африка.
Лесно се разпознават със своята характерна окраска, малък размер и елегантните си движения. Движат се на многобройни стада, като само мъжките имат рога. Газелите Томсън са едни от най- бързите антилопи, което заедно с малкият им размер ги прави доста трудни за улавяне дори и от най- големия спринтьор в Африка - гепардът.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане