Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ ФЛАМИНГО ИЗПРАВЕНО

ФЛАМИНГО ИЗПРАВЕНО

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14849-36423
  • Тегло:
    0.016 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Фламинго
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Phoenicopterus roseus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.5 x 3.4 x 8.9 см

 

Розовото фламинго живее край солени езера и морски лагуни.
Храни се с планктон, миди, червеи и ларви на насекоми. Благодарение на извитата си човка, която потапя и влачи във водата, то може да прецежда и задържа своята плячка на плитките места.
Когато е малко, фламингото е със сиво оперение, но благодарение на скаридите, които често яде перата му придобиват този характерен розов цвят. Във водата то често седи на един крак, за да намали загубата на телесната си топлина в студените води на плитчините, които обитава.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане