Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

ОВИРАПТОР

-12%
Цена:14.52лв.
Каталожна цена:16.50лв.
Отстъпка:1.98лв. (12.00%)
 • Код:
  15001-02019
 • Тегло:
  0.060 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Oviraptor
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 10.5 х 3.5 х 7.5см


Овирапторът е живял преди около 75 милиона години, по времето, когато е живял и Велосирапторът. Първият открит скелет на Овираптир е бил върху гнездо с яйца. Дълго време се е предполагало, че е бил там, за да открадне яйцата. Затова и името му означава „крадец на яйца“. Днес знаем, че всъщност мътел яйцата. 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ОВИРАПТОР
ОВИРАПТОР

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане