Количка

0 артикула

ПСИТАКОЗАВЪР

Цена:16.50лв.
  • Код:
    15004-02022
  • Тегло:
    0.100 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Psittacosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.2 х 5 х 13.2 см


Пситакозавърът е бил малък и лек динозавър, живял преди около 100 милиона години. Имал е доста необичаен за динозавър външен вид. Беззъбият му клюн напомня на клюна на папагал. Този месояден динозавър е използвал клюна си, за да разчупва плодове и ядки. Опашката му е била покрита с многобройни тънки и дълги бодли, като тези на таралеж. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ПСИТАКОЗАВЪР
ПСИТАКОЗАВЪР

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Ревюта