Количка

0 артикула

ПЕНТАЦЕРАТОПС

Цена:28.90лв.
  • Код:
    14531
  • Тегло:
    0.280 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Pentaceratops
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 18 х 7 х 11.7 см


Пентацератопсът е достигал до 7 м дължина. Името му означава “лице с пет рога“. Имал е два дълги рога над очите и един малък на носа. Освен това е имал и по един израстък на всяка буза, който, за разлика от този при другите цератопси, бил доста издължен.
 

Няма наличност
Добави в желани
ПЕНТАЦЕРАТОПС
ПЕНТАЦЕРАТОПС

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg