Количка

0 артикула

КОМОДСКИ ВАРАН

Цена: 19.90лв.
 • Код:
  14826-02967
 • Тегло:
  0.056 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Комодски варан
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Varanus komodoensis
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 16 х 6.6 х 5 см

 

Комодският варан е най-големия гущер на земята. Той е хищник, който причаква плячката - малки гризачи, птици и други влечуги - си и атакува от засада. Опитва се да захапе с късите си зъби. Ако успее, животното умира, но не от самата ухапка, а от отровата, която жлезите на варана отделят в устата му. 
Комодският варан може да долови плячката си на разстояние до 9.5 километра. 

 

Няма наличност
Добави в желани
КОМОДСКИ ВАРАН
КОМОДСКИ ВАРАН

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане