Меню
Профил
Език

ХАМЕЛЕОН

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14858-53231
  • Тегло:
    0.017 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Хамелеон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Chamaeleonidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 10.6 x 2.7 x 5.1 см

 

Хамелеоните са известни с това, че променят цвета си.
Точно като в дивата природа, хамелеонът на schleich®
 прави точно това: покрит със специална боя, той променя цвета си когато го изложите на слънце. Кой не иска да има такъв специален приятел?
 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане