Меню
Профил
Език

ИГУАНА

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14854-45476
  • Тегло:
    0.012 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Игуана
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Iguanidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 10.5 x 4 x 2.8 см

Игуаните се срещат в тропическите области на Централна и Южна Америка. Характерно за тях е масивното парче кожа, което виси от гушата им, както и шиповете по гърба им, които плашат неприятелите. Те са растително ядни и безобидни влечуги, които стават все по- полуярни домашни любимци, придобили названието "Домашен дракон".

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане