Меню
Профил
Език

СНЕЖЕН ЛЕОПАРД

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14838-02732
  • Тегло:
    0.038 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Снежен леопард
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Pantera uncia
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 10.5 х 4.9 х 4.3 см

 

Снежният леопард, известен още като снежен барс или ирбис е едър хищтник от семейство Котки. Разпространен високо в планините на Средна и Централна Азия. Храни се предимно с планински кози и птици.
През зимата петнистата му козина става по-светла – по този начин животното се слива с белия сняг. През лятото цветът потъмнява и така леопардът става трудно забележим на фона на сивите скали. Той е изключително пъргав. За да улови яребица или фазан, може да направи скок с дължина до 15 метра. В семейство Котки той е шампионът на висок скок.
Заради красивата му козина, снежният леопард често става жертва на бракониери и е застрашен и рядък вид.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане