Меню
Профил
Език

ОГНЕН САЛАМАНДЪР

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14870-78944
  • Тегло:
    0.020 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Саламандър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Salamandra salamandra
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 9.8 x 6.4 x 2.5 см

Саламандърът, познат още като дъждовник е  най-разространеният вид от разред опашати земноводни. Но въпреки това всеки, който успее да забележи тези особено красиви земноводни в гората или покрай поток, може да се счита за късметлия. През повечето време саламандрите предпочитат да се движат през нощта, докато през деня се крият в сенчести процепи, под паднали дървета или други влажни и сенчести места.

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане