Меню
Профил
Език

ТАРАНТУЛА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14829-02970
  • Тегло:
    0.020 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тарантула
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Theraphosidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.7 х 6.2 х 1.9 см

 

Тарантулите са сред най-големите паяци на земята. Противно на другите паяци, които плетат мрежа, за да хванат плячката си, тарантулите причакват плячката си - жаби, мишки и птици. Но хората не бива да се плашат от тях - тарантулите са добродушни, а отровата от ухапването им е по-слаба и от тази на пчелите.

Тарантулите са много крехки, едно падане, дори и от ниско, може да е фатално за тях. 
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане