Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИНОЗАВРИГИГАНТОЗАВЪР - ОРАНЖЕВ

ГИГАНТОЗАВЪР - ОРАНЖЕВ

-20%
Цена:34.32лв.
Каталожна цена:42.90лв.
Отстъпка:8.58лв. (20.00%)
 • Код:
  14543
 • Тегло:
  0.450 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Giganotosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 11.6 х 21.5 х 14.7 см


Гигантозавърът ("Гигантски южен гущер") е живял в периода на Горна Креда, преди около 100 милиона години, на територията на днешна Аржентина. Той е вторият по големина, след Спинозавъра, хищен динозавър. Предполага се, че въпреки големите си размери, Гигантозавърът е можел да се движи доста бързо, благодарение на дългата си опашка, и е ловувал на групи. На дължина е достигал до 13 метра и е тежал между 6 и 14 тона.

Няма наличност
Добави в желани
ГИГАНТОЗАВЪР - ОРАНЖЕВ
ГИГАНТОЗАВЪР - ОРАНЖЕВ

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане