Меню
Профил
Език

ГЕПАРД - БЕБЕ

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    14747
  • Тегло:
    0.010 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Гепард
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Acinonyx jubatus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 4.5 х 2.4 х 3.5 см

 

Бебетата гепарди са изключително безпомощни и отварят очи чак 2 седмици след раждането си.Когато майката гепард ловува, те са напълно беззащитни спещу атаите на гладни лъвове и хиени. Камуфлажът е единственият им шанс да оцелеят.  Дългата сребриста грива им помага в това. От далеч изглежда като стръкове трева. Бебетата гепарди се научават да ловуват на около 6 месечна възраст. След година-две малките гепарди могат да се грижат сами за себе си. 
В първите месеци след раждането си бебетата гепарди имат дълга и мека грива на главата и врата си.

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане