Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ КРОКОДИЛ С ПОДВИЖНА ЧЕЛЮСТ

КРОКОДИЛ С ПОДВИЖНА ЧЕЛЮСТ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14736
  • Тегло:
    0.099 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Крокодил
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Crocodilia
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 18 х 6.7 х 5.2 см

 

Соленоводният крокодил е най-опасен от всички крокодили. Също така е и най-голям от всички други видове крокодили и влечуги. Най-големият залавян соленоводен крокодил е уловен през 1978 г. на остров Суматра и е бил с  дължина от 8,6 метра и тежащ 1352 кг.
Докато повечето крокодили живеят в реки и езера, соленоводният крокодил е единственият, който може да живее и в сладка, и в солена вода. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Фигурка с подвижна челюст.

 


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане