Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ ГИГАНТСКА КОСТЕНУРКА - СИВА

ГИГАНТСКА КОСТЕНУРКА - СИВА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14824-03366
  • Тегло:
    0.057 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Гигантска костенурка
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Geochelone elephantopus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.8 х 4.3 х 4.1 смГигантските костенурки се срещат само на Галапагоските острови в Тихия океан и са известни като най-големите живи костенурки. Тяхното тегло може да достигне до 400кг. Най-старата регистрирана костенурка е била на 176г., но се предполага, че могат да живеят повече от 200г. Те са защитени с черупка от твърдо рогово покритие, в която могат да скрият главата и крайниците си при поява на опасност. Тази защита, обаче, не им позволява да развиват скорости по-високи от 3 км/ч.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане