Меню
Профил
Език

ЗЕБРА, БЕБЕ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14811-02079
  • Тегло:
    0.026 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Зебра
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus quagga
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.5 х 2.2 х 6.5 см

 

Бебето зебра може да тича със стадото само 20 минути след раждането си. В първите дни от живота му, майката остава близо до него, за да може то да запомни миризмата, външния вид и гласа ѝ. Бебетата зебри имат грива не само по врата си, но и по целия си гръб, чак до опашката. 
Когото се родят, ивиците по козината на бебетата зебри са кафяви, а не черни.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане