Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

TAУА

-12%
Цена:14.52лв.
Каталожна цена:16.50лв.
Отстъпка:1.98лв. (12.00%)
 • Код:
  15005-02024
 • Тегло:
  0.060 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Tawa
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 14.5 х 3.5 х 9.5см


Тауа е бил месояден динозавър с тънка муцуна и дълъг врат. Разглеждайки скелета на Тоуа, учените са успели да разрешат загадката за произхода на динозаврите. Динозаврите произлизат от мястото, където днес се намира Южна Америка, и оттам са се разпространили по цялата земя. 

 

Няма наличност
Добави в желани
TAУА
TAУА

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане